’t Gerief betreurt het faillissement van collega-dienstenchequebedrijf ‘De Strijkwinkel’ in Herenthout.

Het toont aan dat het niet eenvoudig is om een dienstenchequebedrijf te leiden. ’t Gerief benadrukt echter dat werken bij ’t Gerief veilig is en er geen nood tot paniek is. Integendeel: ’t Gerief blijft na 10 jaar ervaring volop groeien én aandacht geven aan kwaliteit.

Een stevig en betrouwbaar bedrijf
Dienstenchequebedrijf ’t Gerief werd in 2005 opgericht door OCMW’s en PWA’s van verschillende gemeenten uit de Kempen. Deze eigenaars besturen het bedrijf en bewaken uiteraard ook mee het financieel plan. Hierdoor staat ’t Gerief zeer stevig in haar schoenen. ’t Gerief kan daarnaast rekenen op bijna 10 jaar ervaring. Ook nu blijft ’t Gerief nog groeien. Het bedrijf heeft ondertussen meer dan 250 medewerkers tewerkgesteld in en rond Herentals.

Onlangs breidde ’t Gerief haar dienst huishoudhulp uit met een extra jobcoach. Ook de Strijkdienst blijft groeien: wekelijks komen er nieuwe klanten in één van de ateliers of strijkpunten langs.

Een waarderend personeelsbeleid met goede arbeidsvoorwaarden
De medewerkers van ’t Gerief krijgen een goed loon, maar dat is niet het belangrijkste om gelukkig te zijn op het werk. ’t Gerief maakt ook tijd voor haar medewerkers via een warme begeleiding door 5 jobcoaches. Medewerkers werken graag bij ’t Gerief en dat kan je zien aan de cijfers: het verloop ligt laag (er vertrekken weinig mensen) en ook het ziekteverzuim ligt lager dan bij andere bedrijven.

Een oplossing voor de medewerkers én de klanten
Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat de medewerkers van ‘De Strijkwinkel’ terug een job vinden én dat de gezinnen snel kwalitatieve hulp krijgen. ’t Gerief kan deze mensen opvangen. Zij kunnen contact opnemen via 014 – 28 57 57 of via info@tgerief.be.
Klanten van de strijkdienst kunnen terecht in de strijkateliers en strijkpunten van Herentals, Lille, Olen of Vorselaar. De adressen, afhaalschema en prijslijst kan je vinden op www.tgerief.be of telefonisch opvragen via 014 – 28 57 57.

Meer informatie?
Telefoon: 014 – 28 57 57
E-mail: info@tgerief.be
Website: www.tgerief.be